Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد نیک‌روش گفت: بیشترین بار گام دوم انقلاب بر دوش جوانان است و امروز برای مقابله با تهاجم فرهنگی و رسانه‌ای دشمن جوانان نیازمند مبانی عقیدتی و دینی مستحکمی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمدجواد نیک‌روش، رئیس بسیج دانشجویی کشور ظهر امروز در مراسم اختتامیه بیست و چهارمین دوره طرح ولایت که با حضور ۴۵۰۰ دانشجو در مسجد الزهرا (س) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم آنچه در این دوره عمیق معرفتی برای شما ارائه شده، ره‌توشه‌ای برای تحقق هرچه سریع‌تر گام دوم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین بار گام دوم انقلاب بر دوش جوانان است

وی با اشاره به اینکه بیشترین بار گام دوم انقلاب بر دوش جوانان است و ۴۰ مرتبه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، جوانان را خطاب سخنان خود قرار داد، افزود: امروز برای مقابله با تهاجم فرهنگی و رسانه ای دشمن جوانان نیازمند مبانی عقیدتی و دینی مستحکمی هستند.

رئیس بسیج دانشجویی کشور یادآور شد: این مراسم به عنوان اختتامیه است ولی درواقع افتتاحیه‌ای است برای مسیر روشنی که پیش روی شما جوانان انقلابی قرار دارد و باید از آموزه‌هایی که در این دوره ها آموخته اید به خوبی بهره ببرید.

ضرورت گسترش بصیرت در میان دانشجویان

نیک‌روش با اشاره به اینکه این دوره سختی های خاص خودش دارد، گفت: فکر نکنید بعد از این دوره به دلیل فشردگی و سختی های آن باید تا مدت ها استراحت کنید، این تازه شروع رسالت شما برای گسترش آموزه های دینی و بصیرتی است و در واقع تا زمانی که اسراییل و ظلم از روی زمین حذف نشود خیال آسوده‌ای نخواهیم داشت و بسیجی یعنی همین.

وی ادامه داد: استراحت بسیجی باید باشد برای بعد از شهادتش پس از مجاهدت‌های عمیق در عرصه های مختلف و شما جوانان بسیجی و انقلابی باید آنچه را که در این دوره ها آموخته اید به دیگر دانشجویان و دوستان خود بی آموزید.

وحشت دشمن از برگزاری «طرح ولایت دانشجویی»

رئیس بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه رصدهای ما نشان می دهد که دشمن از این اجتماع عظیم و طرح ولایت وحشت کرده است، خاطرنشان کرد: دشمن نمی‌تواند عمق اعتقادات و بصیرت شما جوانان انقلابی را اندازه بگیرد.

نیک‌روش ادامه داد: کمال تشکر را از تمام افرادی که ما را در برگزاری بیست و چهارمین دوره طرح ولایت دانشجویان سراسر کشور یاری کردند، داریم و این کار نمونه همکاری دو مجموعه انقلابی بسیج دانشجویی کشور و مؤسسه امام خمینی (ره) بود و این دوره که هم اکنون در خدمت شما هستیم دومین دوره طرح ولایت در سال 98 است.

وی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای تمام دانشجویان، تاکید کرد: این دوره مقدمه ای برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب است که رهبر انقلاب اسلامی تاکید فراوانی بر آن دارند، لذا شما دانشجویان باید آموزه‌هایی که در این دوره ها آموخته اید را در فضاهای دانشجویی و جامعه گسترش دهید.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی صدر امروز (چهارشنبه) در مراسم معرفی و تجلیل از برگزیدگان دو دوره المپیاد‌های علمی دانشجویی که در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد، با تاکید بر اهمیت دانش در دین اسلام اظهار داشت: این المپیاد بر اساس اسناد بالادستی از جمله مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۷۵ برای اولین بار با ۶ رشته آغاز شد و تا سال آینده با اضافه شدن رشته مهندسی فناوری نانو به ۲۴ رشته می‌رسد.

وی به مشارکت دانشگاه ها، حمایت بنیاد ملی نخبگان و استادان دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: این المپیاد با دو روش؛ یعنی استفاده از آزمون کارشناسی ارشد یا متمرکز و یک روش غیرمتمرکز در مرحله اول برگزیدگان را انتخاب می‌کند. در روش متمرکز ۱۵ برگزیده اول ازمون کارشناسی در ۲۳ رشته ازمون به مرحله نهایی المپیاد راه می‌یابند.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور ادامه داد: روش دیگر روش غیرمتمرکز است که دانشجویان ممتاز مناطق ۱۰ گانه کشور معرفی می‌شوند و با هم در ازمون به شکل غیرمتمرکز رقابت می‌کنند و از بین ان‌ها افراد شاخص به مرحله نهایی راه می‌یابند و در رقابتی مانند کنکور سراسری با هم رقابت می‌کنند.

صدر گفت: این آزمون امسال هم اواخر تیر برگزار می‌شود و به طور کلی ۲۹ درصد افراد که در مرحله اول شرکت می‌کنند به مرحله بعد راه می‌یابند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

وی یادآور شد: شرکت کنندگان در سال ۱۴۰۱ در مجموع هزار و ۲۹۸ نفر و در سال ۱۴۰۲ هزار و ۳۲۳ نفر در مرحله نهایی بودند و ۱۱۷ نفر برنده این ماراتن علمی شدند و امروز مدال‌های طلا، نفره و برنز این المپیاد را به خانه می‌برند. همچنین دانشگاه صنعتی شریف با تعداد ۲۸ مدال رتبه اول، دانشگاه تهران با ۲۰ مدال دوم رتبه دوم و دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۸ مدال رتبه سوم را دارند.

به گفته معاون آزمون‌های سازمان سنجش، برگزیدگان این المپیاد‌های علمی دانشجویی حمایت‌هایی دریافت می‌کنند؛ از جمله بر اساس مصوبه شورای هدایت استعداد‌های درخشان ۱۵ نفر اول هر رشته را در شته مرتبط بدون کنکور در ارشد پذیرش می‌شوند و بنیاد ملی نخبگان هم حمایت می‌کند.

۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند

به گزارش آنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیر متمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر جمعه چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه‌های مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.

همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد می‌توانند در المپیاد‌های علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.

شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته‌های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می‌کنند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی ۱۷ خرداد ماه برگزار می شود
  • آزمون میان دوره پیش کارورزی پزشکی ۱۷ خردادماه برگزار می‌شود
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟