Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج، حمید بالایی جانشین رئس سازمان بسیج دانشجویی در نشست اعتلا اظهار کرد: یکی از مهم ترین محورهایی که در سازمان بسیج به صورت جدی شروع شده، راه اندازی قرارگاه توسعه و تحول بسیج دانشجویی بوده است.

وی با بیان اینکه در گذشته انتظارت مقام معظم رهبری به صورت جامع دسته بندی نشده بود که خوشبختانه امروز بیش از ۱۳۰ سند از دیدارهای رهبری با تشکل های دانشجویی بررسی و تصمیم مطلوبی در این خصوص گرفته شده است، افزود: طی سالیان گذشته نقش آفرینی بسیج دانشجویی در تمامی عرصه ها از مهم ترین انتظارات و درخواست های رهبری بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالایی با بیان اینکه از جمله انتظارات رهبری از بسیج دانشجویی کادرسازی و نقش‌آفرینی بسیج دانشجویی است و مجموعه بسیج دانشجویی به این نتیجه رسیده، مطرح کرد: بسیج دانشجویی پنج مأموریت اصلی شناخت مسائل کشور، حل مسائل و پیگیری، گفتمان‌سازی، مطالبه‌گری و اقدام میدانی را در دستور کار قرار داده است.

وی با اعلام اینکه برای پیشبرد طرح اعتلای بسیج تمرکز بر راه انداختن هسته‌های حرفه‌ای فناور با محوریت دانشجویان ارشد مدنظر قرار گرفته، تصریح کرد: بیش از 140 هزار دانشجوی دکترا و 750 هزار دانشجوی ارشد در کشور وجود دارد که روزانه بیش از 700 تا 800 پایان‌نامه توسط دانشجویان در کشور دفاع می‌شود.

جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه جهت انجام مأموریت بر هسته‌های جهادی مطالبه‌گری و گفتمان‌سازی با محوریت دانشجویان کارشناسی انجام می‌شود، اضافه کرد: در حوزه اقدام میدانی نیز تمرکز بر گسترش اردوهای جهادی و خارج کردن آن از صرف اردوهای عمرانی مدنظر است.

بالایی با اشاره به طرح تحول و اعتلای بسیج دانشجویی، مطرح کرد: تا به امروز بیش از 15 استان کشور را رفته و از طرف دبیرخانه طرح را ارائه و گفتمان‌سازی انجام و بستر عملیاتی در نواحی مختلف پیاده شده است.

وی با اعلام اینکه نگاه‌ها به این موضوع در استان مثبت و فرمانده سپاه استان قول حمایت حداکثری را داد، تبیین کرد: بسیج دانشجویی خراسان‌جنوبی در حوزه تعلیم و تربیت بسیار خوب عمل کرده و به لحاظ شاخص‌های ارزیابی استان پنجمی است که از 100 نمره 86 نمره را کسب کرده است.

حمید بالایی گفت: در حال حاضر بیش از سه هزار گروه جهادی در سطح کشور سازمان دهی شده که از این تعداد بیش از یک هزار و ۶۰۰ گروه جهادی دانشجویی هستند.

جانشین سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه در سال جاری به صورت جدی گروه های جهادی درگیر حوادث بلایای طبیعی از جمله سیل در کشور بوده اند، افزود: در فصل تابستان بیش از ۴۰ هزار نفر روز برای گروه های جهادی سراسر کشور اعزام خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه محوریت عمده اردوهای جهادی محرومیت زدایی با رویکرد عمرانی و سلامت و بهداشت بوده است، گفت: بسیج دانشجویی بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در تمامی موضوعات روز جامعه ورود پیدا می کند.

بالایی با اشاره به اینکه نباید محرومیت را صرفاً از دریچه محرومیت عمرانی نگاه کنیم بلکه باید به تمامی حوزه ها سوق دهیم، بیان کرد: بسیج دانشجویی در حوزه راه اندازی کسب و کارهای کوچک اقدامات بسیار خوبی انجام داده است.

جانشین رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور عنوان کرد: مهم‌ترین چالشی که بسیج دانشجویی با آن مواجه است این است که بسیج دانشجویی نتوانسته به عنوان متن اصلی دانشگاه شناخته شود و بیشتر نگاه‌ها به بسیج دانشجویی به عنوان انجام فعالیت‌های فرهنگی و جانبی و اوقات فراغت است.

بالایی با تأکید بر اینکه باید این انگیزه و باور را برای بسیج دانشجویی ترسیم کنیم که شما باید محوریت و متن اصلی دانشگاه را در دست داشته باشید، اضافه کرد: همچنین باید روزی را برای بسیج دانشجویی ترسیم کنیم که اگر از دانشگاه جدا شود حیثیت دانشگاه زیر سؤال رود و دانشگاه از دانشگاه بودنش بیافتد.

وی با بیان اینکه بیش از چهار هزار و ۵۰۰ نفر مخاطب در دو بازه زمانی طرح ولایت امسال شرکت خواهند کرد، افزود: دوره اول این طرح ۱۶ تیرماه با دو هزار و ۶۰۰ نفر شرکت کننده و دوره دوم ۲۶ تیرماه جاری در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۱۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور گفت:بسیج سازندگی نیشابور از سال گذشته تاکنون در قالب ۴۱۵گروه جهادی به مناطق محروم این شهرستان خدمت رسانی کرده است. - اخبار استانها -

سرهنگ علی نیک یاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور اظهارداشت: بسیج سازندگی نیشابور از ابتدای آغاز طرح گروه های جهادی در کشور در عرصه‌های مختلف از جمله محرومیت‌زدایی، عمران و بهسازی مدارس و مساجد، بهداشت و درمان و خدمات حمایتی به مردم مناطق محروم و کم‌برخوردار فعالیت داشته است.

وی عنوان کرد: بسیجیان نیشابوری در عرصه سازندگی و اردوهای جهادی کارنامه قابل‌ قبولی از خود به نمایش گذاشته‌اند که می‌توان به بیش از 70مورد از اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، زیرساختی، زودبازده و محرومیت‌زدایی همچون بهسازی مدارس، کمک در ساخت و بهسازی مساجد و حسینیه‌ها اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور احداث، تکمیل و مرمت 126 باب مسکن محرومینِ روستاهای سرولایت، دهستان بینالود و حاشیه شهر نیشابور، مرمت و لایروبی قنوات 23 رشته، انجام نذر قربانی و توزیع بین نیازمندان با قربانی 378 رأس گوسفند، تهیه و توزیع حدود سه هزار بسته‌ لوازم‌التحریر، تهیه و توزیع بیش از 30 هزار بسته‌ معیشتی، تهیه و توزیع 497 بسته بهداشتی، تهیه و توزیع حدود سه هزار قوطی شیرخشک، تهیه و توزیع بیش از هزار و 500 سری کفش و لباس، تهیه و توزیع بیش از 280 سری جهیزیه شامل اقلام ضروری مانند یخچال، اجاق‌گاز، ماشین لباسشویی، تلویزیون، جاروبرقی و فرش، تهیه و توزیع حدود 100 سری سیسمونی را از جمله خدمات بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج نیشابور به روستاییان و مناطق محروم و کم‌برخوردار را از جمله فعالیت‌های سال گذشته گروه‌های جهادی بسیج عنوان کرد.

سرهنگ نیک یاد خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی نیشابور خدمت‌رسانی به مناطق محروم را در قالب 415 گروه جهادی و 17هزار و یازده نفر روز به سرانجام رسانده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نیشابور با اشاره به اینکه بسیج سازندگی نیشابور توانسته با اعطای وام برای راه‌اندازی مشاغل مختلف اعم از صنعتی، کشاورزی، دام سبک‌ و سنگین و... در روستاهای محروم و حاشیه این شهر، زمینه اشتغال بیش از 286 نفر را به‌صورت مستقیم و 535 نفر را به‌صورت غیرمستقیم فراهم کند، یادآور شد: در مجموع بیش از 20 میلیارد تومان وام برای راه‌اندازی این مشاغل به متقاضیان اعطا شده که این وام‌ها در قالب تبصره 18 به‌صورت تسهیلات قرض‌الحسنه بلندمدتِ هفت ساله اعطا شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۱۵۰ گروه جهادی در آستارا
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • آبرسانی به ۳۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان البرز
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • باقری: گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر کشور هستند
  • گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند