Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه طرح ولایت امسال با رویکرد دو موضوع اندیشه امامین انقلاب و کتاب‌های انسان ۲۵۰ ساله مقام معظم رهبری گفت: دهمین دوره طرح ولایت استانی با حضور ۸۰ دانشجو در خراسان جنوبی آغاز شد. ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ابوذر صلاحی در مراسم افتتاحیه دهمین دوره طرح ولایت دانشجویی استان خراسان جنوبی که در دانشگاه آزاد بیرجند برگزار شد اظهار داشت: طرح ولایت در راستای ﺿﺮورت تحکیم بنیان‌‌های اندیشه‌‌ای دانشجویان مؤمن انقلابی و حضور فعال و اثرگذار در میدان جنگ فکری و فرهنگی دشمن طرح‌ریزی شده که در همه استان‌های کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طرح ولایت برای اینکه بتواند خروجی بهتری داشته باشد ابتدا در مرحله استانی برگزار می‌شود و بعد از بین برگزیدگان استانی تعدادی که بهترین‌ها هستند به دوره کشوری که همه ساله به مدت 40 روز در یکی از استان‌های کشور برگزار می‌شود اعزام می‌شوند.

رئیس بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: طرح ولایت امسال با رویکرد دو موضوع مهم یعنی اندیشه امامین انقلاب و کتاب‌های انسان 250 ساله مقام معظم رهبری و جدال دو اسلام خلاصه جلد 21 صحیفه نور امام راحل خواهد بود.

صلاحی افزود: امسال دهمین دوره طرح ولایت استانی است و از بین دانشجویان شرکت کننده در طرح سال قبل 20 نفر به طرح ولایت کشوری اعزام شدند.

رئیس بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: در کنار مباحث آموزشی موضوعات فرهنگی زیادی برای دانشجویان در این طرح در نظر گرفته شده است که یکی از مهمترین موضوعاتی که در دوره به آن توجه شده موضوع توجه به مباحثه و برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی است که در واقع دانشجو بتواند تمرین شرکت در مباحثه و کرسی را داشته باشد.

صلاحی افزود: دهمین دوره طرح ولایت دانشجویی استان به حضور 80 دانشجوی دختر و پسر که 20 نفر پسر و 60 دانشجو دختر هستند در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند آغاز شده و این دوره در سال 1375 در راستای مقابله با حملات اندیشه‌ای دشمن به مبانی نظری و فکری اسلام سیاسی و به خصوص ولایت فقیه طرح‌ریزی شده و تاکنون بیش از 50 هزار دانشجو در کشور از این دوره‌ها استفاده کردند.

وی بیان کرد: طرح ولایت دانشجویی، دوره‌ای تربیتی آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانشجویان در حیطه مبانی اندیشه اسلامی، بصیرتی سیاسی و مهارتی تشکیلاتی است که در بستر سبک زندگی اسلامی محیطی علمی، نشاط و کارآمدی را جهت ارتقاء کیفیت نقش آفرینی دانشجویان در جامعه فراهم کرده است.

انتهای پیام/ح

R41348/P1357/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی روز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در سالن ورزشی ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد، اختتامیه مراسم ظهر امروز سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت با حضور عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و ایمان شمسایی مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش های دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مراسم، ۱۲۰ نفر از دانشجویانی که آثار خود را در قالب گزارش، خبر، مصاحبه و ... به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کرده بود جوایزی کسب کردند، اما دانشجویان حاضر از بی توجهی وزرای علوم و بهداشت برای حضور در جمع دانشجویان این جشنواره انتقاداتی کردند و گفتند: ای کاش این ۲ بزرگوار اندکی ما را حمایت می کردند و با حضور خود قوت قلبی جهت ادامه مسیر و درخشش بیشتر در سال های آتی می شدند، اما هم اکنون حسرتی در وجود ما دانشجویان نهفته است که نمی دانیم چگونه آن را بیان کنیم.

برخی از دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت معتقد بودند که اگر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان دانشجویان حاضر در جشنواره نشریات دانشجویی حاضر می شدند، می توانستیم از نزدیک با آنها به گفت و گو و تعامل بپردازیم و انتقادات خود را وارد کنیم، اما ما همچنان برای ایران قوی تر و آباد تر تمام تلاش خود را بکار می گیریم و این موضوع باعث دلسردی ما نخواهد شد.

گفتنی است؛ وزیر علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی بیانیه خود را به جشنواره تیتر ۱۳ ارسال کردند و معاونت فرهنگی وزارت علوم و مدیر کل مطبوعات و رسانه های داخلی هر کدام به قرائت آنها پرداختند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • ۶۵۰ مبلغ دهه کرامت در خراسان جنوبی فعالیت تبلیغی خواهند داشت
  • برگزاری اولین دوره المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی در دانشگاه بیرجند
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟